Postup přípravy Vepřové koleno vykostěte a nakrájejte na větší kusy, slaninu na větší kostky. Cibuli oloupejte a nakrájejte na měsíčky, brambory překrájejte na větší kusy, menší můžete nechat vcelku. Klobásu
Postup přípravy Vepřové koleno vykostěte a nakrájejte na větší kusy, slaninu na větší kostky. Cibuli oloupejte a nakrájejte na měsíčky, brambory překrájejte na větší kusy, menší můžete nechat vcelku. Klobásu
Pochoutkový rok: Poslechněte si: Pochoutkový rok 27. 2. 2022Pochoutkový rok: Poslechněte si: Pochoutkový rok 27. 2. 2022Český rozhlason 27. 2. 2022 at 09:05 on 27. 2. 2022 at 09:05 on 27. 2. 2022 at 09:05 Český rozhlas - Jídlo a gastronomieKolik rumu dávat do těsta radí cukrář Josef Maršálek. Recept na svatební vdolečky. Jak vybrat ten správný kuchyňský nůž. Soutěž o kalendář.Kolik rumu dávat do těsta radí cukrář Josef Maršálek. Recept na svatební vdolečky. Jak vybrat ten správný kuchyňský nůž. Soutěž o kalendář.Kolik rumu dávat do těsta radí cukrář Josef Maršálek. Recept na svatební vdolečky. Jak vybrat ten správný kuchyňský nůž. Soutěž o kalendář.Read MoreČeský rozhlas - Jídlo a gastronomieKolik rumu dávat do těsta radí cukrář Josef Maršálek. Recept na svatební vdolečky. Jak vybrat ten správný kuchyňský nůž. Soutěž o kalendář.
Chléb může stát 60 korun, varují pekaři. Chtějí omezit vývoz pšeniceChléb může stát 60 korun, varují pekaři. Chtějí omezit vývoz pšenice
Saláty z čerstvé zeleniny patří spíše k létu, ale tučnější zimní strava si také žádá odlehčení. V zimních měsících nechte rajčata a papriky na pultech supermarketů a sáhněte po zelenině,
Původem Íránka, která žije v Bratislavě, pro CzechCrunch popisuje, jak se podařilo byznys online optiky transformovat a dostat do černých čísel. Článek Rychle rostl obrat, ale i dluhy. Řešili jsme
Není škola jako škola.Není škola jako škola.on 9. 2. 2015 at 08:39 on 9. 2. 2015 at 08:39 on 9. 2. 2015 at 08:39 gastronomie-drive-a-dnes.cz V roce 1957 jsem nastoupil do učebího poměru jak se tehdy říkalo,vprvním ročníku jsme chodili týden na pracoviště a týden do školy,v té době nám bylo čtrnáct let,musím se přiznat i dnes s odstupem mnoha let,že učení v prvním roce pro mne bylo doslova utrpením,byl jsem dokonce přesvědčen,že z učení uteču,na vině tomu nemalou měrou byl také šefkuchař,který... V roce 1957 jsem nastoupil do učebího poměru jak se tehdy říkalo,vprvním ročníku jsme chodili týden na pracoviště a týden do školy,v té době nám bylo čtrnáct let,musím se přiznat i dnes s odstupem mnoha let,že učení v prvním roce pro mne bylo doslova utrpením,byl jsem dokonce přesvědčen,že z učení uteču,na vině tomu nemalou měrou byl také šefkuchař,který... V roce 1957 jsem nastoupil do učebího poměru jak se tehdy říkalo,vprvním ročníku jsme chodili týden na pracoviště a týden do školy,v té době nám bylo čtrnáct let,musím se přiznat i dnes s odstupem mnoha let,že učení v prvním roce pro mne bylo doslova utrpením,byl jsem dokonce přesvědčen,že z učení uteču,na vině tomu nemalou měrou byl také šefkuchař,který...Read MoreNovinkygastronomie-drive-a-dnes.cz V roce 1957 jsem nastoupil do učebího poměru jak se tehdy říkalo,vprvním ročníku jsme chodili týden na pracoviště a týden do školy,v té době nám bylo čtrnáct let,musím se přiznat i dnes s odstupem mnoha let,že učení v prvním roce pro mne bylo doslova utrpením,byl jsem dokonce přesvědčen,že z učení uteču,na vině tomu nemalou měrou byl také šefkuchař,který...
Nedokážu lhát sobě a světu. Hvězda filmu Good Bye, Lenin emigrovala z RuskaNedokážu lhát sobě a světu. Hvězda filmu Good Bye, Lenin emigrovala z Ruska
Na vidličce Romana Pauluse: Rakousko: Kaiserschmarrn rozhodně stojí za ochutnáníNa vidličce Romana Pauluse: Rakousko: Kaiserschmarrn rozhodně stojí za ochutnáníČeský rozhlason 15. 3. 2022 at 12:47 on 15. 3. 2022 at 12:47 on 15. 3. 2022 at 12:47 Český rozhlas - Jídlo a gastronomieKteré jídlo je nejoblíbenější uvnitř země? Co je pro místní kuchyni typické? Exkluzivně pro stanici Český rozhlas Dvojka připravil Roman Paulus.Které jídlo je nejoblíbenější uvnitř země? Co je pro místní kuchyni typické? Exkluzivně pro stanici Český rozhlas Dvojka připravil Roman Paulus.Které jídlo je nejoblíbenější uvnitř země? Co je pro místní kuchyni typické? Exkluzivně pro stanici Český rozhlas Dvojka připravil Roman Paulus.Read MoreČeský rozhlas - Jídlo a gastronomieKteré jídlo je nejoblíbenější uvnitř země? Co je pro místní kuchyni typické? Exkluzivně pro stanici Český rozhlas Dvojka připravil Roman Paulus.