Co vznikne smícháním dvou receptů? Někdy nic moc, ale my tu máme tip na piškotové cupcakes ozdobené pudinkovým hrk hrk krémem. A výsledek? Úžasné velikonoční cupcakes navíc ozdobené čokoládovými vajíčky.    
Chutná, rychlá večeře z trouby. Mleté maso na tento recept je nejlepší použít míchané, hovězí a vepřové. Z uvedené dávky připravíme v troubě 6 chlebů.    
Nudličky pravé hovězí svíčkové marinované přes noc v marinádě, pak zprudka orestované na pánvi, postupně také s nudličkami papriky a kolečky pórku, směs servírovaná spolu s rýží a prohřátou marinádou, ozdobená sezamovými semínky.    
Uzené plecko, nebo jiný vhodný kus uzeného, nakrájené na silnější plátky, ty opečené na pánvi na tuku, servírované spolu s podušeným kysaným zelím v čerstvě usmažených bramborácích.    
Znáte rčení „mráz kopřivu nespálí ?
Na kvalitní mazanec potřebujeme kvalitní recept. Můžeme použít ten, který jsme používali například na vánočku. Místo rozinek můžeme použít i sušené meruňky, kandované třešně, višně anebo také švestky, pistáciové oříšky a podobně.
Druhý soutěžní recept na sladko: bramborové řezy s krémem a marmeládou od Jany Špaňhelové. Jak upéct mazanec, aby nespadl podle Josefa Maršálka. Zázračné kopřivy.
S Janou Špaňhelovou jsme u ní doma v Zádveřicích na Zlínsku upekli buchtu s přidáním strouhaných vařených brambor, a pak ji ještě vylepšili kakaovým máslovým krémem a kyselou rybízovou marmeládou. Navrch pak přelili čokoládovou polevou. Je to vláčný a...

Café Lemonade

0
Tento koktejl není nijak náročný
Menu podle posledních trendů