Na vidličce Romana Pauluse: Knedlíky: Základní kámen české kuchyně

0
Kde je knedlík také populární? Jak přišel na svět? V čem jsme unikátní? Exkluzivně pro stanici Český rozhlas Dvojka připravil Roman Paulus.

Na vidličce Romana Pauluse: Jaternice: Jedno z nejtradičnějších jídel

0
Co všechno do nich patří? K čemu se potřeba kynuté těsto? Jaké koření je nejvhodnější?E Exkluzivně pro stanici Český rozhlas Dvojka připravil Roman Paulus.

Na vidličce Romana Pauluse: Vlašské ořechy: Co z nich můžeme mít...

0
Hodí se jen na vánoční cukroví? Na kolik druhů se dělí? K čemu se hodí ořechový olej? Exkluzivně pro stanici Český rozhlas Dvojka připravil...

Na vidličce Romana Pauluse: Lískové ořechy: K čemu se hodí servírovat

0
Lze je využít v sladké i slané kuchyni? Jaký mají vliv na lidský organismus? Exkluzivně pro stanici Český rozhlas Dvojka připravil Roman Paulus.

Na vidličce Romana Pauluse: Polenta: V naší kuchyni je bohužel neznámá

0
Jak polentu připravit? Je to vhodná varianta pro bezlepkovou dietu? Jak s ní zacházejí v Itálii? Exkluzivně pro stanici Český rozhlas Dvojka připravil Roman...

Na vidličce Romana Pauluse: Saltimbocca: Co je to za pokrm? Odkud...

0
Jak si připravit telecí plátek? Čím se plní? Peče se rychle? Exkluzivně pro stanici Český rozhlas Dvojka připravil Roman Paulus.

Na vidličce Romana Pauluse: Ossobuco: Plátek masa s kostí je italskou...

0
Z jakého zvířete má plátek být? Co je důležité? Dá se připravit doma? Kolik času zabere příprava? Exkluzivně pro stanici Český rozhlas Dvojka připravil...

Na vidličce Romana Pauluse: Tiramisu: Proč je důležitý druh piškotů

0
V čem se správně piškoty namáčejí? Jaký vybrat likér? Lze dezert servírovat například ve sklenici? Exkluzivně pro stanici Český rozhlas Dvojka připravil Roman Paulus.