Na vidličce Romana Pauluse: Mandle: Co všechno se z nich dá...
Mandlová mouka se dá přidávat i do bezlepkového chleba. Jak doma připravit mandlové mléko? Hodí se jen do sladké kuchyně? Exkluzivně pro stanici Český...
Na vidličce Romana Pauluse: Kokos: Je zdravý a výživný
Jak se dá využít v kuchyni? Jak získat kokosové mléko? Co všechno se doma dá z kokosu vyrobit? Exkluzivně pro stanici Český rozhlas Dvojka...
Na vidličce Romana Pauluse: Brambory: Jaké jsou druhy brambor?
Které se hodí na salát, které na těsto či škubánky a které na všechno? Exkluzivně pro stanici Český rozhlas Dvojka připravil Roman Paulus.
Na vidličce Romana Pauluse: Topinambur: Hlízy podobné bramborám
Jak je využit v kuchyni? Jsou výborné pečené a dá se připravit i kaše. Je z nich také skvělá polévka. Exkluzivně pro stanici Český...
Ve vlastní šťávě: Úkolem šéfkuchaře je všechny v podniku spojovat, aby...
Může být tradiční podnik v něčem inovativní? Proč je tradice v gastru důležitá a stojí za to ji zachovávat? S šéfkuchařem Františkem Skopcem jsme...
Na vidličce Romana Pauluse: Pečené müsli: Jak docílit křupavosti
Co k ovesným vločkám přidat? Na jakou teplotu péct v troubě? Kdy přidávat sušené ovoce? Exkluzivně pro stanici Český rozhlas Dvojka připravil Roman Paulus.
Na vidličce Romana Pauluse: Recept na zmrzlinu ze svařeného vína
Jak ji připravit doma? Exkluzivně pro stanici Český rozhlas Dvojka připravil Roman Paulus.
Na vidličce Romana Pauluse: Mušle sv. Jakuba: Proč jsou tak oblíbené
Jakou mají chuť, S čím se nejčastěji podávají? Kam na ně nejlépe zajít? Exkluzivně pro stanici Český rozhlas Dvojka připravil Roman Paulus.