Olomoucké hody. Jak si užít skvělý gastronomický víkend v městě plném...

0
Chcete si užít perfektní gastronomický víkend? Vyrazte do Olomouce, kde neustále vznikají nové a promyšlené koncepty, od kávy až po dokonalé ubytování, a mnozí foodies ji přezdívají novým Brnem.

O kapku lepší prosecco. Vinaři při sklizni hroznů na příkrých svazích...

0
Prosecco je nejoblíbenějším šumivým vínem světa. Ročně ho vinařství z Benátska uvedou na světový trh více než 600 milionů lahví. Stejně jako u jiných...

Farmář, hoteliér a majitel food trucku v jednom kraluje plzeňským živnostníkům....

0
Chová krávy, vaří pivo, obstarává catering pro fotbalisty Viktorie Plzeň, má food truck. A na počátku letošního roku navíc otevřel pivní bistro a první...

Vinobraní je v plném proudu, výnosy i kvalita vypadají slibně. Vín...

0
Na vinohradech společnosti Mikrosvín Mikulov panuje v těchto dnech čilý ruch. Firma spadající pod skupinu Wine Invest podnikatele Jiřího Kaprálka má sklizenou asi třetinu...

Pro vína z Margaux není typická síla a koncentrace, ale spíše elegance,...

0
Bordeaux je vinařský region, který umí nabídnout vína se skvělým poměrem ceny a kvality. Ty nejlepší lahve z Bordeaux jsou zároveň předurčeny k delšímu...

Rok od velkého zavření hospod. Nepřežila každá pátá, lidé se stále bojí

0
Přichází čas oběda. Pivovarský klub v pražském Karlíně nabízí v obědovém menu těstoviny nebo třeba steak. Hostů tu sedí pár. „Pamatuju, že se tu...

Sníst rybu i s kostmi učí hosty restaurace, která žije myšlenkou nulového...

0
Vouchery na večeři z kompostovatelné buničiny, z nichž vyrostou vlčí máky. Místo papírových jídelních lístků jedna tabule s nabídkou menu, které je uvařeno výhradně...

Svět extra: Boston si poprvé do čela zvolil ženu, navíc jiné barvy...

0
Massachusetts Boston si poprvé do čela zvolil ženu, navíc jiné barvy pleti Historický výsledek si v noci na dnešek připsala Michelle Wuová, která jako...