Dejte grilování nový rozměr a vsaďte na mladé maso!

0
První hřejivé paprsky značí jediné – sezóna jarního grilování je opět tady! Pokud jste se jí celou zimu nemohli dočkat a zároveň byste tentokrát...

Irský skopový guláš

0
Skopové a jehněčí maso k Velikonocům patří, ale dopřát si ho můžete po celý rok. Vyzkoušejte například tento irský skopový guláš, přesně jednu z jeho variant.    

Dušené letní zelí jako příloha

0
Letní zelí je proti zimnímu zelí měkčí, šťavnatější a jeho příprava trvá podstatně kratší dobu. Podáváme ho, jako přílohu, například k opečeným klobásám, bramborovým...

Srnčí plátky po myslivecku

0
Minutka ze srnčí zadní kýty, dopečená s máslem v troubě, podávaná s vařenými brambory a restovanými hříbky spolu s cibulí.    

Hovězí kari s brambory

0
Pikantní ostrý pokrm mnoha vůní podle receptu z indické kuchyně. Jde o podušené nudličky hovězí svíčkové v silně kořeněném základu zalitém kokosovým mlékem.    

Moravské ovčí a kozí jogurty jako z Francie

0
Bon Lait znamená francouzsky „dobré mléko“, ale pod tímto jménem se ukrývá také gurmánská minimlékárna z Moravy, za kterou stojí dva veterináři, Michaela a...

Spotřebitelská poradna s Gertou Mazalovou 21.4.2022

0
https://www.mujrozhlas.cz/apetyt/recept-dne-zaujalo-me-autorsky-komentar-poradna-pro-spotrebitele-s-gertou Gerta Mazalová, předsedkyně SOS-Asociace, z.s.