Pochoutkový rok: Kopřivě se právem říká český ženšen. Vychutnejte si elixír...
Znáte rčení „mráz kopřivu nespálí ?
Pochoutkový rok: Co udělat, aby se nám mazanec v troubě povedl,...
Na kvalitní mazanec potřebujeme kvalitní recept. Můžeme použít ten, který jsme používali například na vánočku. Místo rozinek můžeme použít i sušené meruňky, kandované třešně,...
Pochoutkový rok: Poslechněte si: Pochoutkový rok 17. 4. 2022
Druhý soutěžní recept na sladko: bramborové řezy s krémem a marmeládou od Jany Špaňhelové. Jak upéct mazanec, aby nespadl podle Josefa Maršálka. Zázračné kopřivy.
Pochoutkový rok: Tažený štrúdl s jablky od Elišky Plškové
S Janou Špaňhelovou jsme u ní doma v Zádveřicích na Zlínsku upekli buchtu s přidáním strouhaných vařených brambor, a pak ji ještě vylepšili kakaovým...
Ve vlastní šťávě: Nejlepší velikonoční dezert je mrkvový dort, říká veganská...
Petra Stahlová je cukrářkou a lektorkou veganského vaření a pečení. I když sama příliš sladkostí nesmí, baví ji francouzská cukrařina i možnost předávat nejen...