Pro chobotnice jsou lidské odpadky poklad, stavějí si z nich obydlí, zjistili vědciPro chobotnice...

0
Pro chobotnice jsou lidské odpadky poklad, stavějí si z nich obydlí, zjistili vědciPro chobotnice jsou lidské odpadky poklad, stavějí si z nich obydlí, zjistili vědci

V Ďolíčku končí trenér Klusáček, Bohemians převezme asistentV Ďolíčku končí trenér Klusáček, Bohemians převezme...

0
V Ďolíčku končí trenér Klusáček, Bohemians převezme asistentV Ďolíčku končí trenér Klusáček, Bohemians převezme asistent

Jak zvládnout úzkost z invaze? Každý člověk je jiný, přinášíme několik univerzálnějších radJak zvládnout...

0
Jak zvládnout úzkost z invaze? Každý člověk je jiný, přinášíme několik univerzálnějších radJak zvládnout úzkost z invaze? Každý člověk je jiný, přinášíme několik univerzálnějších radon 9. 3. 2022 at 13:00 on 9. 3. 2022 at 13:00

Jako by se doba covidová plynule přelila do doby válečné. Po dvou letech pandemie stres neustává, naopak sílí. Co se v nás děje? Jsme na to jako lidé připraveni?Jako by se doba covidová plynule přelila do doby válečné. Po dvou letech pandemie stres neustává, naopak sílí. Co se v nás děje? Jsme na to jako lidé připraveni?Jako by se doba covidová plynule přelila do doby válečné. Po dvou letech pandemie stres neustává, naopak sílí. Co se v nás děje? Jsme na to jako lidé připraveni?Read MoreRelax - ZdravíZajímavosti | Lidovky.cz - aktuální zprávy

Jako by se doba covidová plynule přelila do doby válečné. Po dvou letech pandemie stres neustává, naopak sílí. Co se v nás děje? Jsme na to jako lidé připraveni?

Rajčatová polévka s čočkou

0
INGREDIENCE: 1 cibule 1 l zeleninového vývaru 1 mrkev 2 lžičky kořenící směsi s obsahem bylinek olivový olej 2 lžíce rostlinného proteinu Super vegan protein 2 stroužky česneku nebo sušený česnek sůl 400...

Masové kuličky

0
Šťavnaté masové kuličky s batáty a fazolkami INGREDIENCE: 2 větší cibule 400 g kvalitního mletého hovězího 200 g syrové červené řepy sůl olej nebo přepuštěné máslo ghí 2...

Gastronomie a Marketing. Jak se dá spojit tyto dva segmenty ve službách?

0
Pro sestavení správného modelu marketingového mixu byste měli přihlížet na to, zda se věnujete výrobě či prodeji výrobků nebo poskytujete služby. Můžete použít již vytvořené modely, nicméně je lepší vždy sestavit vlastní, ušitý na míru vaší firmě.

V Galerii Středočeského kraje začaly výstavy Matasové či FilipskéhoV Galerii Středočeského kraje začaly výstavy...

0
V Galerii Středočeského kraje začaly výstavy Matasové či FilipskéhoV Galerii Středočeského kraje začaly výstavy Matasové či Filipského

Pochoutkový rok: Poslechněte si: Pochoutkový rok 13. 2. 2022Pochoutkový rok: Poslechněte si: Pochoutkový rok...

0
Pochoutkový rok: Poslechněte si: Pochoutkový rok 13. 2. 2022Pochoutkový rok: Poslechněte si: Pochoutkový rok 13. 2. 2022Český rozhlason 13. 2. 2022 at 09:05 on 13. 2. 2022 at 09:05 on 13. 2. 2022 at 09:05 Český rozhlas - Jídlo a gastronomie

Bramborové placky s tvarohem. Zlaté pravidlo, kolik droždí na kolik mouky, prozradil cukrář Josef Maršálek. Čokolatiér a párování s vínem. Soutěž o kalendář.Bramborové placky s tvarohem. Zlaté pravidlo, kolik droždí na kolik mouky, prozradil cukrář Josef Maršálek. Čokolatiér a párování s vínem. Soutěž o kalendář.Bramborové placky s tvarohem. Zlaté pravidlo, kolik droždí na kolik mouky, prozradil cukrář Josef Maršálek. Čokolatiér a párování s vínem. Soutěž o kalendář.Read MoreČeský rozhlas - Jídlo a gastronomie

Bramborové placky s tvarohem. Zlaté pravidlo, kolik droždí na kolik mouky, prozradil cukrář Josef Maršálek. Čokolatiér a párování s vínem. Soutěž o kalendář.

Směs na špagety z mletého masa

0
Jednoduchá špagetová směs z mletého masa vepřového, nebo z mletého vepřového a hovězího smíchaného spolu 1:1, které orestujeme zprudka na cibuli a oleji, pak...

STAY CONNECTED

0FanoušciTo se mi líbí
3,912NásledovníciNásledovat
21,500OdběrateléOdebírat

FEATURED

MOST POPULAR

„Špajzem“ kuchařů Ze Mě Projekt je příroda. Jsou hitem na svatbách,...

0
Vojtěch Nemrava toho poslední dobou moc nenaspí. Hlavou mu víří nápady, plány, povinnosti, recepty. Stál u zrodu platformy jménem Ze Mě Projekt, která označuje...

Pizza bez mouky

LATEST REVIEWS

10 wunderbare Weinbauregionen weltweit, 1. Teil

0
10 wunderbare Weinbauregionen weltweit, 1. Teil Ein köstliches Essen wird erst durch einen edlen Tropfen so richtig perfekt. Ein guter Wein verbindet sich harmonisch...

Na vidličce Romana Pauluse: Knedlíky: Základní kámen české kuchyně

0
Kde je knedlík také populární? Jak přišel na svět? V čem jsme unikátní? Exkluzivně pro stanici Český rozhlas Dvojka připravil Roman Paulus.

LATEST ARTICLES

...
Ověřeno MonsterInsights