Antoni Gaudí a nekonečný chrám. Stavba vzbuzovala od počátku údiv i kontroverzeAntoni Gaudí a...
Chrám Sagrada Família zhlédne ročně více než dva a půl milionu návštěvníků. Bývají nadšeni velkolepou katedrálou, ale také zklamáni hyzdícími jeřáby a lešením nedokončené a dodnes rostoucí dominanty. Její základní kámen byl položen 19. března 1882, tedy před 140 lety.Chrám Sagrada Família zhlédne ročně více než dva a půl milionu návštěvníků. Bývají nadšeni velkolepou katedrálou, ale také zklamáni hyzdícími jeřáby a lešením nedokončené a dodnes rostoucí dominanty. Její základní kámen byl položen 19. března 1882, tedy před 140 lety.Chrám Sagrada Família zhlédne ročně více než dva a půl milionu návštěvníků. Bývají nadšeni velkolepou katedrálou, ale také zklamáni hyzdícími jeřáby a lešením nedokončené a dodnes rostoucí dominanty. Její základní kámen byl položen 19. března 1882, tedy před 140 lety.Read MoreRelax - MagazínZajímavosti | Lidovky.cz - aktuální zprávy
Chrám Sagrada Família zhlédne ročně více než dva a půl milionu návštěvníků. Bývají nadšeni velkolepou katedrálou, ale také zklamáni hyzdícími jeřáby a lešením nedokončené a dodnes rostoucí dominanty. Její základní kámen byl položen 19. března 1882, tedy před 140 lety.Únorová inspirace na TV Paprika
Na vidličce Romana Pauluse: Saltimbocca: Co je to za pokrm? Odkud pochází?
Trendy v Cateringu pro Rok 2024
Co Nás Čeká?
Klíč k Úspěšné Online Strategii
Chlebovník ozvláštní váš sváteční stůl
Vládní pomoc restauracím.
Cizrnový salát v chlebu + mandarinka (oběd do krabičky)
FEATURED
MOST POPULAR
Pandemie výrazně zvýšila zájem o zdravotnické školy, na kuchaře a číšníka...
LATEST REVIEWS
Pochoutkový rok: Tipy na uchování citronové kůry podle Josefa MaršálkaPochoutkový rok:...
Citronovou kůru používáme pouze z dobře ošetřených citrónů, které předem umyjeme ve vlažné vodě a ještě lépe, když očistíme kartáčkem.Citronovou kůru používáme pouze z dobře ošetřených citrónů, které předem umyjeme ve vlažné vodě a ještě lépe, když očistíme kartáčkem.Citronovou kůru používáme pouze z dobře ošetřených citrónů, které předem umyjeme ve vlažné vodě a ještě lépe, když očistíme kartáčkem.Read MoreČeský rozhlas - Jídlo a gastronomie
Citronovou kůru používáme pouze z dobře ošetřených citrónů, které předem umyjeme ve vlažné vodě a ještě lépe, když očistíme kartáčkem.