Pátek, 26 července, 2024

Antoni Gaudí a nekonečný chrám. Stavba vzbuzovala od počátku údiv i kontroverzeAntoni Gaudí a...

0
Antoni Gaudí a nekonečný chrám. Stavba vzbuzovala od počátku údiv i kontroverzeAntoni Gaudí a nekonečný chrám. Stavba vzbuzovala od počátku údiv i kontroverzeon 21. 3. 2022 at 04:00 on 21. 3. 2022 at 04:00

Chrám Sagrada Família zhlédne ročně více než dva a půl milionu návštěvníků. Bývají nadšeni velkolepou katedrálou, ale také zklamáni hyzdícími jeřáby a lešením nedokončené a dodnes rostoucí dominanty. Její základní kámen byl položen 19. března 1882, tedy před 140 lety.Chrám Sagrada Família zhlédne ročně více než dva a půl milionu návštěvníků. Bývají nadšeni velkolepou katedrálou, ale také zklamáni hyzdícími jeřáby a lešením nedokončené a dodnes rostoucí dominanty. Její základní kámen byl položen 19. března 1882, tedy před 140 lety.Chrám Sagrada Família zhlédne ročně více než dva a půl milionu návštěvníků. Bývají nadšeni velkolepou katedrálou, ale také zklamáni hyzdícími jeřáby a lešením nedokončené a dodnes rostoucí dominanty. Její základní kámen byl položen 19. března 1882, tedy před 140 lety.Read MoreRelax - MagazínZajímavosti | Lidovky.cz - aktuální zprávy

Chrám Sagrada Família zhlédne ročně více než dva a půl milionu návštěvníků. Bývají nadšeni velkolepou katedrálou, ale také zklamáni hyzdícími jeřáby a lešením nedokončené a dodnes rostoucí dominanty. Její základní kámen byl položen 19. března 1882, tedy před 140 lety.

Únorová inspirace na TV Paprika

0
Milovníci jídla, cizokrajných pokrmů, sladkého i slaného, zbystřete. TV Paprika uvádí tři zbrusu nové kulinářské pořady, v nichž se nešetří nápady, inspirací, tipy a triky....

Na vidličce Romana Pauluse: Saltimbocca: Co je to za pokrm? Odkud pochází?

0
Jak si připravit telecí plátek? Čím se plní? Peče se rychle? Exkluzivně pro stanici Český rozhlas Dvojka připravil Roman Paulus.
CATERINGSAFRAN.CZ

Trendy v Cateringu pro Rok 2024

0
Co Můžete Očekávat? Catering se neustále vyvíjí a rok 2024 přináší nové trendy, které ovlivňují způsob, jakým lidé plánují a organizují své akce. Tyto trendy...
Virtuální online restaurace

Co Nás Čeká?

0
Trendy v Gastronomii pro Rok 2024. Gastronomie je dynamické odvětví, které se neustále vyvíjí a přizpůsobuje novým trendům a požadavkům spotřebitelů. Rok 2024 není výjimkou,...
2EFKA.CZ

Klíč k Úspěšné Online Strategii

0
Analýza Digitálního Marketingu. Analýza digitálního marketingu zahrnuje sběr, měření a vyhodnocování dat z různých digitálních kanálů, aby bylo možné optimalizovat marketingové strategie a dosáhnout co...

Chlebovník ozvláštní váš sváteční stůl

0
Jak v zimě předcházet každoročním nachlazením? Mnoho z nás už od dětství v zimním období automaticky do svého jídelníčku zařazuje exotické ovoce, které funguje jako skvělá prevence....

Vládní pomoc restauracím.

0
Mzdy v plné výši, proplacení půlky nájmu a daňové úlevy. Vláda jednala o pomoci restauracím a barům, které kvůli koronavirové krizi uzavřela do 3. listopadu....

Cizrnový salát v chlebu + mandarinka (oběd do krabičky)

0
  Další z originálních receptů na zdravý oběd pro děti i dospěláky. Recept z elektronické i tištěné kuchařky “Recepty z Velké obědové bichle”, kde najdete...

STAY CONNECTED

0FanoušciTo se mi líbí
3,912NásledovníciNásledovat
21,900OdběrateléOdebírat

FEATURED

MOST POPULAR

Pandemie výrazně zvýšila zájem o zdravotnické školy, na kuchaře a číšníka...

0
Každý den je o nich slyšet v televizi, jak jsou potřebné a je jich málo. Obvykle jsou vidět vyčerpané s otlačenými rýhami po respirátorech....

LATEST REVIEWS

Pochoutkový rok: Tipy na uchování citronové kůry podle Josefa MaršálkaPochoutkový rok:...

0
Pochoutkový rok: Tipy na uchování citronové kůry podle Josefa MaršálkaPochoutkový rok: Tipy na uchování citronové kůry podle Josefa MaršálkaČeský rozhlason 20. 3. 2022 at 09:05 on 20. 3. 2022 at 09:05 on 20. 3. 2022 at 09:05 Český rozhlas - Jídlo a gastronomie

Citronovou kůru používáme pouze z dobře ošetřených citrónů, které předem umyjeme ve vlažné vodě a ještě lépe, když očistíme kartáčkem.Citronovou kůru používáme pouze z dobře ošetřených citrónů, které předem umyjeme ve vlažné vodě a ještě lépe, když očistíme kartáčkem.Citronovou kůru používáme pouze z dobře ošetřených citrónů, které předem umyjeme ve vlažné vodě a ještě lépe, když očistíme kartáčkem.Read MoreČeský rozhlas - Jídlo a gastronomie

Citronovou kůru používáme pouze z dobře ošetřených citrónů, které předem umyjeme ve vlažné vodě a ještě lépe, když očistíme kartáčkem.

Filé s quinou a kari

0
Jako inspiraci pro vás na rybí filé tu máme také tento skvělý recept. Vyzkoušejte ho a zjistíte, že ryba nemusí být jen smažená a...

LATEST ARTICLES

...
Ověřeno MonsterInsights