Šlofík po obědě je znak stárnutí, může být časným příznakem Alzheimerovy chorobyŠlofík po obědě je znak stárnutí, může být časným příznakem Alzheimerovy choroby
Šlofík po obědě je znak stárnutí, může být časným příznakem Alzheimerovy chorobyŠlofík po obědě je znak stárnutí, může být časným příznakem Alzheimerovy choroby
Celá země už zase peče. Na co si při tvorbě dortu dát pozor a jaké jsou módní trendy?Celá země už zase peče. Na co si při tvorbě dortu dát pozor a jaké jsou módní trendy?on 13. 3. 2022 at 10:47 on 13. 3. 2022 at 10:47 Češi jsou národem amatérských pekařů a cukrářů. Koláče, buchty či záviny se připravují snad v každé rodině. Spoustu příznivců má i pečení dortů. Korpusy, krémy i zdobení přitom podléhají módě. Co je teď populární? A jak zajistit, aby se dort povedl?Češi jsou národem amatérských pekařů a cukrářů. Koláče, buchty či záviny se připravují snad v každé rodině. Spoustu příznivců má i pečení dortů. Korpusy, krémy i zdobení přitom podléhají módě. Co je teď populární? A jak zajistit, aby se dort povedl?Češi jsou národem amatérských pekařů a cukrářů. Koláče, buchty či záviny se připravují snad v každé rodině. Spoustu příznivců má i pečení dortů. Korpusy, krémy i zdobení přitom podléhají módě. Co je teď populární? A jak zajistit, aby se dort povedl?Read MoreRelax - Dobrá chuťZajímavosti | Lidovky.cz - aktuální zprávyČeši jsou národem amatérských pekařů a cukrářů. Koláče, buchty či záviny se připravují snad v každé rodině. Spoustu příznivců má i pečení dortů. Korpusy, krémy i zdobení přitom podléhají módě. Co je teď populární? A jak zajistit, aby se dort povedl?
Šetřím tělo i přírodu. Každou surovinu zpracuju beze zbytku, říká šéfkuchař Pavel DrdelŠetřím tělo i přírodu. Každou surovinu zpracuju beze zbytku, říká šéfkuchař Pavel Drdelon 14. 3. 2022 at 04:00 on 14. 3. 2022 at 04:00 Šéfkuchař Pavel Drdel vaří ve strakonické restauraci Sůl a Řepa, jejíž pověst kreativního podniku propojujícího gastronomii s přírodou, se rozkřikla za hranice města i celého Jihočeského kraje. Kuchyně je postavena na spolupráci s malými farmáři a místními dodavateli, mísí se zde české a zahraniční recepty a vaří lokální jídla.Šéfkuchař Pavel Drdel vaří ve strakonické restauraci Sůl a Řepa, jejíž pověst kreativního podniku propojujícího gastronomii s přírodou, se rozkřikla za hranice města i celého Jihočeského kraje. Kuchyně je postavena na spolupráci s malými farmáři a místními dodavateli, mísí se zde české a zahraniční recepty a vaří lokální jídla.Šéfkuchař Pavel Drdel vaří ve strakonické restauraci Sůl a Řepa, jejíž pověst kreativního podniku propojujícího gastronomii s přírodou, se rozkřikla za hranice města i celého Jihočeského kraje. Kuchyně je postavena na spolupráci s malými farmáři a místními dodavateli, mísí se zde české a zahraniční recepty a vaří lokální jídla.Read MoreRelax - Dobrá chuťZajímavosti | Lidovky.cz - aktuální zprávyŠéfkuchař Pavel Drdel vaří ve strakonické restauraci Sůl a Řepa, jejíž pověst kreativního podniku propojujícího gastronomii s přírodou, se rozkřikla za hranice města i celého Jihočeského kraje. Kuchyně je postavena na spolupráci s malými farmáři a místními dodavateli, mísí se zde české a zahraniční recepty a vaří lokální jídla.
Byl nazýván králem šéfkuchařů a šéfkuchařem králů, mluví se o něm jako o zakladateli haute cuisine. Auguste Escoffiere definoval pět základních francouzských omáček, vymyslel řadu pokrmů a jemu vděčíme za recepty
V pátek vypukne v Praze další Addict, hudební akce, která je tak populární, že už její tvůrci přestali počítat, kolikáté vydání to vůbec je. Článek Stavíme nejlepší klub v Česku,
Lidem z Hradu hrozí pokuta půl milionu za porušení zákona o utajovaných informacíchLidem z Hradu hrozí pokuta půl milionu za porušení zákona o utajovaných informacích
Byla to sebevražda? Střemhlavý pád čínského Boeingu udivil letecký světByla to sebevražda? Střemhlavý pád čínského Boeingu udivil letecký svět
Z Česka pomáhá Ukrajincům. Asi nám za to v Rusku hrozí vězení, ale nebojím se, říkáZ Česka pomáhá Ukrajincům. Asi nám za to v Rusku hrozí vězení, ale nebojím se, říká