HORKÁ NOVINKA158- Page

Post Image

INSPIRACE3 years ago

Celá země už zase peče. Na co si při tvorbě dortu dát pozor a jaké jsou módní trendy?Celá země už zase peče. Na co si při tvorbě dortu dát pozor a jaké jsou módní trendy?on 13. 3. 2022 at 10:47 on 13. 3. 2022 at 10:47 Češi jsou národem amatérských pekařů a cukrářů. Koláče, buchty či záviny se připravují snad v každé rodině. Spoustu příznivců má i pečení dortů. Korpusy, krémy i zdobení přitom podléhají módě. Co je teď populární? A jak zajistit, aby se dort povedl?Češi jsou národem amatérských pekařů a cukrářů. Koláče, buchty či záviny se připravují snad v každé rodině. Spoustu příznivců má i pečení dortů. Korpusy, krémy i zdobení přitom podléhají módě. Co je teď populární? A jak zajistit, aby se dort povedl?Češi jsou národem amatérských pekařů a cukrářů. Koláče, buchty či záviny se připravují snad v každé rodině. Spoustu příznivců má i pečení dortů. Korpusy, krémy i zdobení přitom podléhají módě. Co je teď populární? A jak zajistit, aby se dort povedl?Read MoreRelax - Dobrá chuťZajímavosti | Lidovky.cz - aktuální zprávyČeši jsou národem amatérských pekařů a cukrářů. Koláče, buchty či záviny se připravují snad v každé rodině. Spoustu příznivců má i pečení dortů. Korpusy, krémy i zdobení přitom podléhají módě. Co je teď populární? A jak zajistit, aby se dort povedl?

INSPIRACE3 years ago

Šetřím tělo i přírodu. Každou surovinu zpracuju beze zbytku, říká šéfkuchař Pavel DrdelŠetřím tělo i přírodu. Každou surovinu zpracuju beze zbytku, říká šéfkuchař Pavel Drdelon 14. 3. 2022 at 04:00 on 14. 3. 2022 at 04:00 Šéfkuchař Pavel Drdel vaří ve strakonické restauraci Sůl a Řepa, jejíž pověst kreativního podniku propojujícího gastronomii s přírodou, se rozkřikla za hranice města i celého Jihočeského kraje. Kuchyně je postavena na spolupráci s malými farmáři a místními dodavateli, mísí se zde české a zahraniční recepty a vaří lokální jídla.Šéfkuchař Pavel Drdel vaří ve strakonické restauraci Sůl a Řepa, jejíž pověst kreativního podniku propojujícího gastronomii s přírodou, se rozkřikla za hranice města i celého Jihočeského kraje. Kuchyně je postavena na spolupráci s malými farmáři a místními dodavateli, mísí se zde české a zahraniční recepty a vaří lokální jídla.Šéfkuchař Pavel Drdel vaří ve strakonické restauraci Sůl a Řepa, jejíž pověst kreativního podniku propojujícího gastronomii s přírodou, se rozkřikla za hranice města i celého Jihočeského kraje. Kuchyně je postavena na spolupráci s malými farmáři a místními dodavateli, mísí se zde české a zahraniční recepty a vaří lokální jídla.Read MoreRelax - Dobrá chuťZajímavosti | Lidovky.cz - aktuální zprávyŠéfkuchař Pavel Drdel vaří ve strakonické restauraci Sůl a Řepa, jejíž pověst kreativního podniku propojujícího gastronomii s přírodou, se rozkřikla za hranice města i celého Jihočeského kraje. Kuchyně je postavena na spolupráci s malými farmáři a místními dodavateli, mísí se zde české a zahraniční recepty a vaří lokální jídla.

Optimized by Optimole
SLEDUJ
Trending 0 Cart
POPULÁRNÍ
POSUNOUT NAHORU
Loading

Signing-in 3 seconds...

Signing-up 3 seconds...

Cart
Cart updating

ShopYour cart is currently is empty. You could visit our shop and start shopping.

Ověřeno MonsterInsights
What would make this website better?

0 / 400