svg

Šetřím tělo i přírodu. Každou surovinu zpracuju beze zbytku, říká šéfkuchař Pavel DrdelŠetřím tělo i přírodu. Každou surovinu zpracuju beze zbytku, říká šéfkuchař Pavel Drdelon 14. 3. 2022 at 04:00 on 14. 3. 2022 at 04:00

redakceINSPIRACE21. 3. 202257 Views

Šéfkuchař Pavel Drdel vaří ve strakonické restauraci Sůl a Řepa, jejíž pověst kreativního podniku propojujícího gastronomii s přírodou, se rozkřikla za hranice města i celého Jihočeského kraje. Kuchyně je postavena na spolupráci s malými farmáři a místními dodavateli, mísí se zde české a zahraniční recepty a vaří lokální jídla.Šéfkuchař Pavel Drdel vaří ve strakonické restauraci Sůl a Řepa, jejíž pověst kreativního podniku propojujícího gastronomii s přírodou, se rozkřikla za hranice města i celého Jihočeského kraje. Kuchyně je postavena na spolupráci s malými farmáři a místními dodavateli, mísí se zde české a zahraniční recepty a vaří lokální jídla.Šéfkuchař Pavel Drdel vaří ve strakonické restauraci Sůl a Řepa, jejíž pověst kreativního podniku propojujícího gastronomii s přírodou, se rozkřikla za hranice města i celého Jihočeského kraje. Kuchyně je postavena na spolupráci s malými farmáři a místními dodavateli, mísí se zde české a zahraniční recepty a vaří lokální jídla.Read MoreRelax – Dobrá chuťZajímavosti | Lidovky.cz – aktuální zprávy

HLEDAT . . .

CONTENT MARKETING

CONTENT MARKETING

Save on your hotel - hotelscombined.com
Loading Next Post...
Optimized by Optimole
svgSearch svgTrending svg 0 Cart
POPULÁRNÍ svg
POSUNOUT NAHORU
Loading

Signing-in 3 seconds...

Signing-up 3 seconds...

Cart
Cart updating

ShopsvgYour cart is currently is empty. You could visit our shop and start shopping.

Ověřeno MonsterInsights