Na vidličce Romana Pauluse: Rajčata: jak je vypěstovat doma a co...
Exkluzivně pro stanici Český rozhlas Dvojka připravil Roman Paulus.
Na vidličce Romana Pauluse: Festivaly gastronomie: Je příprava náročná?
Kolik kusů od každého jídla se musí připravit? Co udělá kuchařům radost? Exkluzivně pro stanici Český rozhlas Dvojka připravil Roman Paulus.
Na vidličce Romana Pauluse: Kremrole: Zkuste tvarohové těsto
Jaké suroviny jsou potřeba k výrobě? Na kolik stupňů se kremrole pečou a čím se plní? Exkluzivně pro stanici Český rozhlas Dvojka připravil Roman...
Na vidličce Romana Pauluse: Červená řepa: Je zdravá a dá se...
Loupe se až po uvaření a je skvělá i pečená. Hodí se do salátů a v poslední době ji používají i cukráři. Exkluzivně pro...
Na vidličce Romana Pauluse: Zelí: Je to pochoutka plná vitamínů
Exkluzivně pro stanici Český rozhlas Dvojka připravil Roman Paulus.
Na vidličce Romana Pauluse: Šípek: Co všechno se z něj dá...
Exkluzivně pro stanici Český rozhlas Dvojka připravil Roman Paulus.
Ve vlastní šťávě: Houby jsou trochu jako pokémoni, musím je chytit...
Vladimír Sojka se houbařství věnuje jako koníčku. Podobně jako u kvašení, kterým se zabývá jako spoluautor Zkvašeno, se snaží hlavně propagovat rozmanitost a krásu...
Na vidličce Romana Pauluse: Kapustničky: jak je chutně připravit?
Exkluzivně pro stanici Český rozhlas Dvojka připravil Roman Paulus.