Ve vlastní šťávě: Cukroví, které znázorňuje starobylou poezii i hrdiny anime...

0
Zatímco suši a rámen už Evropu dobyly, japonské zákusky wagaši se teprve pomalu dostávají na světla cukrářských pultů. Za jejich rostoucí popularitou stojí mimo...

Na vidličce Romana Pauluse: Krokety: Je rozdíl mezi bramborovým těstem a...

0
Jak vařit brambory na krokety? Stojí za to udělat si je doma? K čemu se hodí jako příloha? Exkluzivně pro stanici Český rozhlas Dvojka...

Na vidličce Romana Pauluse: Talián: Je to hlavně pochoutka k pivu?

0
Která hořčice je nejvhodnější? Co v této klobáse nesmí chybět? Exkluzivně pro stanici Český rozhlas Dvojka připravil Roman Paulus.

Na vidličce Romana Pauluse: Stupně propečení masa: Jak je to se...

0
Kolik druhů propečení existuje? Jaké jsou jejich správné názvy? Jak se měří vnitřní teplota masa? Exkluzivně pro stanici Český rozhlas Dvojka připravil Roman Paulus.

Na vidličce Romana Pauluse: Lanýže: Kolik druhů existuje?

0
Co je na nich tak specifického? Proč jsou tak drahé? K jakým pokrmům se nejlépe hodí? Exkluzivně pro stanici Český rozhlas Dvojka připravil Roman...

Na vidličce Romana Pauluse: Rakytník řešetlákový: Co s ním v kuchyni?

0
Exkluzivně pro stanici Český rozhlas Dvojka připravil Roman Paulus.

Na vidličce Romana Pauluse: Langoš: Odkud pochází?

0
Co je na jeho přípravu potřeba? Stojí za ochutnání i sladké varianty? Lze ho připravit méně mastný? Exkluzivně pro stanici Český rozhlas Dvojka připravil...

Na vidličce Romana Pauluse: Trdelník: Co je nejnáročnější při jeho přípravě?

0
Co se hodí jako forma na namotávání v domácích podmínkách? Jak dlouho se má péct? Exkluzivně pro stanici Český rozhlas Dvojka připravil Roman Paulus.