Ve vlastní šťávě: Cukroví, které znázorňuje starobylou poezii i hrdiny anime...
Zatímco suši a rámen už Evropu dobyly, japonské zákusky wagaši se teprve pomalu dostávají na světla cukrářských pultů. Za jejich rostoucí popularitou stojí mimo...
Na vidličce Romana Pauluse: Krokety: Je rozdíl mezi bramborovým těstem a...
Jak vařit brambory na krokety? Stojí za to udělat si je doma? K čemu se hodí jako příloha? Exkluzivně pro stanici Český rozhlas Dvojka...
Na vidličce Romana Pauluse: Talián: Je to hlavně pochoutka k pivu?
Která hořčice je nejvhodnější? Co v této klobáse nesmí chybět? Exkluzivně pro stanici Český rozhlas Dvojka připravil Roman Paulus.
Na vidličce Romana Pauluse: Stupně propečení masa: Jak je to se...
Kolik druhů propečení existuje? Jaké jsou jejich správné názvy? Jak se měří vnitřní teplota masa? Exkluzivně pro stanici Český rozhlas Dvojka připravil Roman Paulus.
Na vidličce Romana Pauluse: Lanýže: Kolik druhů existuje?
Co je na nich tak specifického? Proč jsou tak drahé? K jakým pokrmům se nejlépe hodí? Exkluzivně pro stanici Český rozhlas Dvojka připravil Roman...
Na vidličce Romana Pauluse: Rakytník řešetlákový: Co s ním v kuchyni?
Exkluzivně pro stanici Český rozhlas Dvojka připravil Roman Paulus.
Na vidličce Romana Pauluse: Langoš: Odkud pochází?
Co je na jeho přípravu potřeba? Stojí za ochutnání i sladké varianty? Lze ho připravit méně mastný? Exkluzivně pro stanici Český rozhlas Dvojka připravil...
Na vidličce Romana Pauluse: Trdelník: Co je nejnáročnější při jeho přípravě?
Co se hodí jako forma na namotávání v domácích podmínkách? Jak dlouho se má péct? Exkluzivně pro stanici Český rozhlas Dvojka připravil Roman Paulus.