Na vidličce Romana Pauluse: Javorový sirup: S čím se dá konzumovat?
Funguje spojení s ořechy? Je to pouze sladidlo nebo se dá použít i do masa? Exkluzivně pro stanici Český rozhlas Dvojka připravil Roman Paulus.
Na vidličce Romana Pauluse: Salát ze zelené papáji: Jak postupovat při...
Máme ovoce krájet či strouhat? K čemu se tento netradiční salát hodí? Jak chutná? Exkluzivně pro stanici Český rozhlas Dvojka připravil Roman Paulus.
Na vidličce Romana Pauluse: Mug cake: Proč je při přípravě důležitý...
Je příprava dezertu skutečně rychlá? Co je potřeba k ozdobení? Exkluzivně pro stanici Český rozhlas Dvojka připravil Roman Paulus.
Na vidličce Romana Pauluse: Kremrole: Co je potřeba k výrobě tvarohového...
Proč musí být máslo změklé? Jak namotat těsto na trubičku? Jak dlouho trvá celá příprava? Exkluzivně pro stanici Český rozhlas Dvojka připravil Roman Paulus.
Ve vlastní šťávě: Udírna je živý organismus, ne konvektomat, říkají majitelé...
Americké barbecue neznamená jen brisket a kuřecí křidélka. A není to ani samotné grilování – barbecue znamená v pojetí zasvěcených hodiny pozorování udírny, sledování...
Na vidličce Romana Pauluse: Vietnam: Jaké dojmy si Roman Paulus přivezl?
Proč si připadal trochu jako ve Francii? Co tam vařil? Vyrazil alespoň na chvíli na ochutnávku do ulic? Exkluzivně pro stanici Český rozhlas Dvojka...
Na vidličce Romana Pauluse: Zvěřina: Má se nechat odležet?
Na kolik kategorií se dělí? Vyžaduje víc bylinek a koření? Exkluzivně pro stanici Český rozhlas Dvojka připravil Roman Paulus.
Na vidličce Romana Pauluse: Kančí maso: Jak postupovat při vaření
Hodí se pomalé pečení? Připravovat s šípkovou omáčkou nebo se zelím? Co například řízky? Exkluzivně pro stanici Český rozhlas Dvojka připravil Roman Paulus.