Na vidličce Romana Pauluse: Javorový sirup: S čím se dá konzumovat?

0
Funguje spojení s ořechy? Je to pouze sladidlo nebo se dá použít i do masa? Exkluzivně pro stanici Český rozhlas Dvojka připravil Roman Paulus.

Na vidličce Romana Pauluse: Salát ze zelené papáji: Jak postupovat při...

0
Máme ovoce krájet či strouhat? K čemu se tento netradiční salát hodí? Jak chutná? Exkluzivně pro stanici Český rozhlas Dvojka připravil Roman Paulus.

Na vidličce Romana Pauluse: Mug cake: Proč je při přípravě důležitý...

0
Je příprava dezertu skutečně rychlá? Co je potřeba k ozdobení? Exkluzivně pro stanici Český rozhlas Dvojka připravil Roman Paulus.

Na vidličce Romana Pauluse: Kremrole: Co je potřeba k výrobě tvarohového...

0
Proč musí být máslo změklé? Jak namotat těsto na trubičku? Jak dlouho trvá celá příprava? Exkluzivně pro stanici Český rozhlas Dvojka připravil Roman Paulus.

Ve vlastní šťávě: Udírna je živý organismus, ne konvektomat, říkají majitelé...

0
Americké barbecue neznamená jen brisket a kuřecí křidélka. A není to ani samotné grilování – barbecue znamená v pojetí zasvěcených hodiny pozorování udírny, sledování...

Na vidličce Romana Pauluse: Vietnam: Jaké dojmy si Roman Paulus přivezl?

0
Proč si připadal trochu jako ve Francii? Co tam vařil? Vyrazil alespoň na chvíli na ochutnávku do ulic? Exkluzivně pro stanici Český rozhlas Dvojka...

Na vidličce Romana Pauluse: Zvěřina: Má se nechat odležet?

0
Na kolik kategorií se dělí? Vyžaduje víc bylinek a koření? Exkluzivně pro stanici Český rozhlas Dvojka připravil Roman Paulus.

Na vidličce Romana Pauluse: Kančí maso: Jak postupovat při vaření

0
Hodí se pomalé pečení? Připravovat s šípkovou omáčkou nebo se zelím? Co například řízky? Exkluzivně pro stanici Český rozhlas Dvojka připravil Roman Paulus.