Brněnská gurmánská hitparáda

0
Už dávno se město probudilo z letargie, omylo ospalky a dalo do pucu. Rozkvetl v něm veřejný prostor, na místní univerzity se jezdí studovat...

Německá vína: Ryzlink rýnský buď milujete, nebo se mu širokým obloukem...

0
Německo s jeho bohatou vinařskou historií lze jen stěží označit za vycházející hvězdu vinařského světa. Zdejší progresivní vinařská scéna reprezentovaná novou vinařskou generací a...

Na pivo a za kulturou jen s očkováním. To nás může...

0
V Česku naplno udeřila další covidová vlna. Nově nakažení přibývají každý den po tisících – v úterý dokonce přes 22 tisíc – a nemocnice...

Dvě obhájené hvězdy, pětkrát Bib a nová doporučení. Praha bodovala v...

0
Pražské restaurace Field a La Degustation Bohême Bourgeoise si i v novém michelinském průvodci udržely prestižní jednu hvězdu. Celkem pět podniků potom získalo nálepku...

Od jaderné fyziky k sendvičům. Zemřel devadesátiletý spoluzakladatel Subway a nukleární...

0
Jeden ze zakladatelů řetězce rychlého občerstvení Subway Peter Buck zemřel ve věku 90 let. Svou původní investici do fastfoodu ve výši jednoho tisíce dolarů...

Zemřel zakladatel Subwaye. Stal se miliardářem díky investici 1000 dolarů

0
Patřil do skupiny nejbohatších Američanů, přesto dlouhá léta stále bydlel ve svém starém domě, jezdil obyčejným autem, pracoval ve svém původním zaměstnání a stovky...

Brunello di Montalcino prošlo neuvěřitelným vývojem. Dnes je celosvětovým symbolem pro...

0
Noblesní vína Brunello di Montalcino jsou vyhledávána jako to nejlepší z Toskánska. Je zajímavé, že je řada milovníků vín vnímá jako něco, co se...

Jaké byli FOOD TRENDY v roce 2021 ?

0
Restrospektum novinek v roce 2021