Zmrzlina je pro Jana Hochsteigera absolutní vášeň. Radí, jak poznat, kde...

0
Co jeden z nejlepších zmrzlinářů v Česku Jan Hochsteiger nedokáže s trochou nadsázky pochopit, je, proč lidé jedí zmrzlinu více v létě, když i...

Čechům se zalíbilo zelené jídlo, populární jsou steaky, burgery i párky...

0
Člověk je od přírody všežravec a už po několik tisíciletí tvoří podstatnou část jeho stravy maso. V regálech obchodů se ale poslední dobou objevuje...

Home office, ušetřené peníze a strach z covidu. Lidé se zatím...

0
Vnitřní prostory restaurací jsou otevřené od začátku června, davy lidí se však do nich nehrnou. Naposledy si bylo možné jídlo nebo pití dát uvnitř...

Místo do Krkonoš jeďte třeba do Prahy. Poukázky pro Čechy mají...

0
Města v Česku, do kterých přestali jezdit zahraniční turisté, se brzy mohou dočkat státní podpory cestovního ruchu. Ministryně pro místní rozvoj Klára Dostálová (ANO)...

Restauracím chybí personál. Z oboru odešla třetina lidí, zpátky se jim...

0
Na začátku týdne mohli hospodští konečně znovu naplno otevřít. Radost ze zprávy, na kterou čekali přes pět měsíců, jim však kazí starosti spojené s...

Klimatická dieta i ghost kitchens. Trendy, které akcelerovala koronakrize, ovlivňují gastronomii...

0
Poslední rok nazývali mnozí gastronomičtí nadšenci rokem „vlažného jídla”. Donáškové služby sice vzkvétaly, zážitek z pokrmů však výrazně pokulhával. Fine-diningové restaurace tak neúnavně přemýšlely,...

Čokoláda. Je to exotický pojem spjatý s vášní a také je...

0
Čokoláda jako sexuální afrodisiakum, nebo luxusní klenot pro Vaše chuťové pohárky.