Restaurace se chystají na obnovení provozu, polovina zaměstnanců se však už...
Gastronomie doplatila na pandemii snad nejvíce ze všech oborů. Nejde jen o extrémní propad tržeb a uzavřené provozovny, musí se vyrovnat i s odlivem...
Místo šneků hamburgery. Restaurace ve Francii se po krizi loučí s...
Než přišla koronavirová krize, servíroval slavný kuchař Yannick Alléno svým hostům humry a další francouzské speciality za několik stovek eur. Jeho restaurace v Paříži...
Domácí vaření a rozhodně větší lokálnost, ale taky rostlinná strava, bio,...
Online vaření. Digitalizace workshopů pro firemní zákazníky. Co všechno bude trendy v roce 2021 ?
ZVÝŠÍ SE POPTÁVKA PRO CATERINGOVÉ SPOLEČNOSTI V "ONLAJNU"?JSOU OCHOTNÍ ZAMĚSTNANCI...
Vývoj dnešní gastronomie
Dnes je gastronomie z pohledu provozovatele pohostinské činnosti mnohem širší obor než kdysi. Moderní gastronomický odborník (tzv. manažer kuchyně) musí brát v úvahu globální stravovací...
Gastronomická psychologie.
Gastronomická psychologie a jídelní lístky.
Gastronomická psychologie se nejvíce projevuje na jídelních lístcích. I když se o tom tak nemluví, musí být jídelní lístek pro hosta...
Co o nejoblíbenějším ovoci ještě nevíte
V podstatě se s nimi setkáme na celé planetě. Tvoří 12 % celosvětové produkce ovoce, což je řadí na čtvrté místo po banánech, hroznech...
Baileys Chocolat Luxe – zlatý dárek, co rozehřeje vaše srdce
Letošní Vánoce si můžete zpříjemnit s Baileys Chocolat Luxe v novém exkluzivním provedení. Luxusní zlatý design podtrhuje výjimečnost a originalitu oblíbeného likéru a bude skvělým...
Campari – limitovaná edice Art labels
Campari, italský hořkosladký aperitiv, uvedl na trh poslední limitovanou edici Art Labels. Kolekce Art labels šla poprvé do prodeje v roce 2010 při příležitosti...