RICHARD BIELIK, ANDAZ – ZEM – ZA ČÍM JSEM ŠEL, TO...

0
Richard je úkaz českého gastra. Nejen tím, že je to inženýr, ale zejména svým přístupem k vlastnímu rozvoji, k vlastní kariéře, k psychologii vztahů...

Smrže na topinkách

0
Smrž obecný – Morchella esculenta (viz náš atlas hub). Vynikající jedlý druh houby cenný časným výskytem. Plodnice se rozkrojí, plní různými nádivkami. Hodí se...

Srnčí ragú III.

0
Srnčí odušené s kořenovou zeleninou dochucené vínem, zahuštěné světlou jíškou. Podobně lze upravit i dančí, či jelení maso, avšak musíme ho namočit do mořidla.    

Srnčí ragú III.

0
Srnčí odušené s kořenovou zeleninou dochucené vínem, zahuštěné světlou jíškou. Podobně lze upravit i dančí, či jelení maso, avšak musíme ho namočit do mořidla.    

Veganský losos z mrkve

0
Co takhle vyzkoušet jídla s vůní moře, ale bez ryb? Tento recept je příkladem, jak na to. Pochází z e-booku z webu: ProVeg Česko    

Vegansky s nádechem moře

0
Chcete se stravovat udržitelně a bez živočišných produktů? Milujete ryby a mořské plody a nechcete se jich vzdát? Co takhle vyzkoušet jídla s vůní...

Maso na talíři – ano, nebo ne?

0
Patříte mezi lidi, kteří si jídlo bez masa nedovedou představit? Anebo se naopak snažíte jeho konzumaci omezit a hledat alternativy? Pravdou zůstává, že produkce...

Bylinkový dip se zeleninou

0
Rychlé a přitom i snadný recept, jež vás nejen zasytí, ale navíc dodá tělu dostatek energie i potřebné živiny. To je dip servírovaný s...