V nové kancelářské budově Masaryčka otevřela cukrářka Iveta Fabešová dvoupatrovou pobočku své cukrárny.
V nové kancelářské budově Masaryčka otevřela cukrářka Iveta Fabešová dvoupatrovou pobočku své cukrárny.
French and Italian breads have unique textures and flavors. Discover the key techniques and ingredients behind each style and learn which to try at home.
Reklama na internetu se dá velice efektivně využít i pro místní podniky jako jsou kavárny, restaurace, hotely či bary. Reklama prostřednictvím internetu přitom přináší celou řadu výhod. Pokud je ve
Kroupy jsou poklad české kuchyně. Naučte se je správně připravit, objevte jejich výživové hodnoty a vyzkoušejte sladké i slané recepty pro každé roční období.
Uhlířina neboli hoďbidlo: Na jídlo, které si zahrálo v oscarovém Koljovi, vám bude stačit pár surovin. Uhlířina je tradiční české jídlo, které zaujme jednoduchostí, chutí a vydatností. Zkombinujte brambory, špek, kysané zelí a připomeňte si pravou chuť domova. Uhlířina je dokonalým příkladem české kuchyně. Je jednoduchá, chutná a lze ji připravit z dostupných surovin. Ideální na chladné večery nebo jako poctivé jídlo pro celou rodinu.
Objevte jednoduché kroky ke zdravému životnímu stylu a zlepšete svou vitalitu i psychickou pohodu. Vyvážená strava, pravidelný pohyb a kvalitní spánek jsou jen některé z návyků, které přináší nejen lepší imunitu, ale i dlouhodobé zdraví.
Pokud připravujeme třená těsta, tak nepotřebujeme metly. Hmotu budoucího těsta je třeba třít. Pokud bychom použili metly, tak bychom těsto šlehali. To ale nechceme. Hodit se nám proto bude vařečka
Potravinářské průkazy skončí Papírovým dokladům o zdravotní způsobilosti k práci v potravinářství, známým jako potravinářský průkaz, zvoní umíráček. Ve Sněmovně leží návrh na jejich zrušení. Platnost dokladů mnohdy není časově omezená a jejich