Věhlas cizrnových karbanátků zvaných falafel dávno překročil hranice Blízkého východu, odkud pocházejí. V pojetí Jana Punčocháře se navíc blízkovýchodní tradice potkává s tou českou: jeho karbanátky obsahují kromě cizrny a orientálního koření taky spařenou kapustu či čerstvý libeček.Věhlas cizrnových karbanátků zvaných falafel dávno překročil hranice Blízkého východu, odkud pocházejí. V pojetí Jana Punčocháře se navíc blízkovýchodní tradice potkává s tou českou: jeho karbanátky obsahují kromě cizrny a orientálního koření taky spařenou kapustu či čerstvý libeček.Věhlas cizrnových karbanátků zvaných falafel dávno překročil hranice Blízkého východu, odkud pocházejí. V pojetí Jana Punčocháře se navíc blízkovýchodní tradice potkává s tou českou: jeho karbanátky obsahují kromě cizrny a orientálního koření taky spařenou kapustu či čerstvý libeček.Read MoreRelax – Dobrá chuťZajímavosti | Lidovky.cz – aktuální zprávy
Domů INOVACE INSPIRACE Karbanátky z Orientu. Jak na cizrnový falafel, poradí šéfkuchař Jan PunčochářKarbanátky z...