Poetický název květová špička dal tomuto druhu hovězího masa jeho charakteristický tvar a jemné žilky tuku, které jím „prokvétají“. Přitom jde o maso libové, s výraznou chutí, takže se hodí nejen k varu, ale i na minutky – například na steaky. Poetický název květová špička dal tomuto druhu hovězího masa jeho charakteristický tvar a jemné žilky tuku, které jím „prokvétají“. Přitom jde o maso libové, s výraznou chutí, takže se hodí nejen k varu, ale i na minutky – například na steaky. Poetický název květová špička dal tomuto druhu hovězího masa jeho charakteristický tvar a jemné žilky tuku, které jím „prokvétají“. Přitom jde o maso libové, s výraznou chutí, takže se hodí nejen k varu, ale i na minutky – například na steaky.Read MoreRelax – Dobrá chuťZajímavosti | Lidovky.cz – aktuální zprávy
- Coffee
- DIETOLÓGIE
- DOMÁCÍ PŘÍPRAVA
- DOTACE
- DYZAJN
- Espresso
- EVENTY
- FREIXENET
- GASTROINOVACEcz
- INSPIRACE
- JÍDLO
- Káva
- KONFERENCE
- MENU PODLE ROČNÍHO OBDOBÍ
- Mrkvový dort
- PRODUKTY
- Recepty, návody a rady profi kuchařů, barmanů, výrobců či prodejců gastronomických produktů
- VZDĚLÁVÁNÍ
- ZAJIMAVOSTI