PODZIMNÍ DEKORACE

PODZIMNÍ SPECIALITY V RESTURACÍCH

0
Podzim je požitkem pro milovníky dobrého jídla. Dozrává ovoce, zelenina, lesy jsou plné hub a k tomu začínají myslivecké hony. Dopřejte si třeba srnčí...

Dárek v olivové podobě se bude vašim blízkým hodně líbit

0
Nejlepší dárek k Vánocům pro gurmány naleznete na Olivum.cz
FERMANTACE PLODIN

FERMENTACE-KVAŠENÍ

0
FERMENTACE POTRAVIN JE TRENDY ROKU 2023

V ROCE 2024 DOJDE KE ZMĚNĚ DPH

0
V příštím roce nás čeká několik změn v sazbě DPH. Od roku 2024 dojde ke zrušení dvou sazeb DPH. Mění se proto některé formuláře Finanční správa...

Vánoční trendy 2023

0
Trendy Vánoc pro rok 2023. Tipy a Triky

Gastronomické trendy Vánoc 2023

0
10 chytrých gastronomických trendů pro rok 2023. Jak si můžete udržet náskok před konkurencí v nadcházejícím roce? Podoba Vánoc 2023? Na pořadu dne je udržitelnost ánoce...
rizoto

RECEPT NA RISOTTO

0
RECEPT NA RPravé italské risotto nemá nic společného s rýžovým pokrmem se zeleninou nebo masem, bohatě zasypaným strouhaným Eidamem a ve školní jídelně podávaným...

Jaké jsou trendy v gastronomií pro rok 2023?

0
Trendy proč se vůbec musíme zabírat trendy? Je to vlastně něco, co je pro nás měřitelné a ukazuje nám směr kam se posunout? Houby, kefír...

Papírový doklad o zdravotní způsobilosti k práci v potravinářství je konec.

0
Potravinářské průkazy skončí Papírovým dokladům o zdravotní způsobilosti k práci v potravinářství, známým jako potravinářský průkaz, zvoní umíráček. Ve Sněmovně leží návrh na jejich zrušení. Platnost dokladů mnohdy není...

Praha by totiž mohla přijít o své místo, které je na seznamu Michelin

0
Myslím si, že je to špatné pro vizuální stránku ČR a marketing zvučných restaurací. Nicméně to není známka horší situace v gastronomií, ale spíše se jedná o to, že restaurace s cílovkou Michelin se obávají odsunu hostů a tím zlevňování pokrmů, co víme, že provoz těchto fine dinning restaurací má vysoká náklady. Snad se to povede dořešit