Farmář, hoteliér a majitel food trucku v jednom kraluje plzeňským živnostníkům....

0
Chová krávy, vaří pivo, obstarává catering pro fotbalisty Viktorie Plzeň, má food truck. A na počátku letošního roku navíc otevřel pivní bistro a první...

REKLAMA ZA PÁR KORUN PRO RESTAURACE, KAVÁRNY, HOTELY, …

0
Reklama na internetu se dá velice efektivně využít i pro místní podniky jako jsou kavárny, restaurace, hotely či bary. Reklama prostřednictvím internetu přitom přináší...

Produkce pivovarů se meziročně o osm procent snížila

0
České pivovary snížily za první pololetí meziročně výstav o osm procent na 549,2 tisíce hektolitrů. Informoval o tom Český svaz pivovarů a sladoven. Ztráty poznamenalo především první...

Gastronomie se po dlouhém útlumu konečně probouzí.

0
Jídlo si můžeme venku dopřát z keramických talířů, kávu z porcelánových šálků a víno ze sklenky. Krabičkám sice zcela neodzvonilo, ale opět se můžeme posadit do...

NOVÝ OSVĚŽUJÍCÍ DRINK

0
Novinka, která by neměla zůstat utajena těm, kteří milují kvalitní nápoje. Ciao Spritz je vyroben podle původní receptury z hroznů odrůdy Glera doplněné přírodními...

Tržby za červen i červenec jsou v gastronomii vyšší než před...

0
Uplynulý rok a půl zasáhl oblast gastronomie jako žádnou jinou. Část podniků už neotevřela, jiné se potýkají s nedostatkem hostů. Data z několika tisíc...

Nárůst osamělosti, mycelium i novodobí hrdinové. Mozaika trendů v novém díle...

0
Tentokrát se výjimečně nebudeme věnovat jednomu zastřešujícímu tématu, ale podíváme se na výběr zajímavých fenoménů, které se u nás i ve světě v posledních...

25 tipů, kam za vínem

0
Autoři bedekru Top vinařský cíl doporučují své nejoblíbenější cíle. Vydejte se s nimi na místa, která nabízejí výjimečnou kombinaci vína a zážitku. Čeká vás...