Farmář, hoteliér a majitel food trucku v jednom kraluje plzeňským živnostníkům....
Chová krávy, vaří pivo, obstarává catering pro fotbalisty Viktorie Plzeň, má food truck. A na počátku letošního roku navíc otevřel pivní bistro a první...
REKLAMA ZA PÁR KORUN PRO RESTAURACE, KAVÁRNY, HOTELY, …
Reklama na internetu se dá velice efektivně využít i pro místní podniky jako jsou kavárny, restaurace, hotely či bary. Reklama prostřednictvím internetu přitom přináší...
Produkce pivovarů se meziročně o osm procent snížila
České pivovary snížily za první pololetí meziročně výstav o osm procent na 549,2 tisíce hektolitrů. Informoval o tom Český svaz pivovarů a sladoven. Ztráty poznamenalo především první...
Gastronomie se po dlouhém útlumu konečně probouzí.
Jídlo si můžeme venku dopřát z keramických talířů, kávu z porcelánových šálků a víno ze sklenky. Krabičkám sice zcela neodzvonilo, ale opět se můžeme posadit do...
NOVÝ OSVĚŽUJÍCÍ DRINK
Novinka, která by neměla zůstat utajena těm, kteří milují kvalitní nápoje. Ciao Spritz je vyroben podle původní receptury z hroznů odrůdy Glera doplněné přírodními...
Tržby za červen i červenec jsou v gastronomii vyšší než před...
Uplynulý rok a půl zasáhl oblast gastronomie jako žádnou jinou. Část podniků už neotevřela, jiné se potýkají s nedostatkem hostů. Data z několika tisíc...
Nárůst osamělosti, mycelium i novodobí hrdinové. Mozaika trendů v novém díle...
Tentokrát se výjimečně nebudeme věnovat jednomu zastřešujícímu tématu, ale podíváme se na výběr zajímavých fenoménů, které se u nás i ve světě v posledních...
25 tipů, kam za vínem
Autoři bedekru Top vinařský cíl doporučují své nejoblíbenější cíle. Vydejte se s nimi na místa, která nabízejí výjimečnou kombinaci vína a zážitku. Čeká vás...