Domů ZAJIMAVOSTI POSLEDNÍ Normy studené a teplé kuchně nejen vaří.Normy studené a teplé kuchně nejen...

Normy studené a teplé kuchně nejen vaří.Normy studené a teplé kuchně nejen vaří.on 6. 2. 2015 at 19:38 on 6. 2. 2015 at 19:38 on 6. 2. 2015 at 19:38 gastronomie-drive-a-dnes.cz

0

                      Normy samy osobě neobsahuji pouze názvosloví,zároveň upřednostňují technologické postupy tak,aby si je osvojili začátečnici tohoto řemesla,podle norem kuchař určuje gastronomický sled jídel,normy dále určují tepelné stráty při výrobě, stráty při upravě surovin,a mnoho dalších nutných návodu při přípravě jídel.Možná, někdo namítne, že tyto pomůcky k vaření…                      Normy samy osobě neobsahuji pouze názvosloví,zároveň upřednostňují technologické postupy tak,aby si je osvojili začátečnici tohoto řemesla,podle norem kuchař určuje gastronomický sled jídel,normy dále určují tepelné stráty při výrobě, stráty při upravě surovin,a mnoho dalších nutných návodu při přípravě jídel.Možná, někdo namítne, že tyto pomůcky k vaření…                      Normy samy osobě neobsahuji pouze názvosloví,zároveň upřednostňují technologické postupy tak,aby si je osvojili začátečnici tohoto řemesla,podle norem kuchař určuje gastronomický sled jídel,normy dále určují tepelné stráty při výrobě, stráty při upravě surovin,a mnoho dalších nutných návodu při přípravě jídel.Možná, někdo namítne, že tyto pomůcky k vaření…Read MoreNovinkygastronomie-drive-a-dnes.cz

Předchozí článekRoztrhl se pytel s televizním vařením.Roztrhl se pytel s televizním vařením.on 7. 2. 2015 at 08:26 on 7. 2. 2015 at 08:26 on 7. 2. 2015 at 08:26 gastronomie-drive-a-dnes.cz
Další článekVe vlastní šťávě: Bylo by skvělé, kdyby lidi začali zase milovat nealko, říká zpracovatel březové mízyVe vlastní šťávě: Bylo by skvělé, kdyby lidi začali zase milovat nealko, říká zpracovatel březové mízyČeský rozhlason 18. 3. 2022 at 16:00 on 18. 3. 2022 at 16:00 on 18. 3. 2022 at 16:00 Český rozhlas – Jídlo a gastronomie