Never give up. Kdyby se rozhodl čepovat pivo a prodávat hamburgery, měl by to v Táboře podstatně lehčí. To ale tento životní dobrodruh nemá ve své DNA. Bez hlubší znalosti gastro zákonitostí se pustil na konceptově vyhraněnou cestu a jde po ní v potu i když prší a nevidí její konec. Mohl to mít lehčí. Ale pak by z Tábora bylo jen další, gastronomicky nudné město plné průměru a toho „co lidi chtějí“. Objevil pro hosty svět naturálních vín, spolčuje se s kolegy restauratéry pro lepší gastro život na jihu Čech, řídí renesanci kapra jako unikátní součásti české gastronomie a peče chleba, za který mu na ulicích děkují lidé. Honza je gastro bojovník, který tlačí české gastro do lepších a originálnějších poloh, a tím inspiruje ostatní. Nejtěžší to mají právě inovátoři a leadeři, ale ti pak mají ten největší vliv na ostatní, i když je samotné to stojí hodně sil. Poslechněte si upřímný rozhovor o tom, jak těžké je čechy odtrhnout od průměru…
- ANTIVIRUS
- COVID-19
- DIETOLÓGIE
- DOMÁCÍ PŘÍPRAVA
- PRODUKTY
- RECEPTY
- Recepty, návody a rady profi kuchařů, barmanů, výrobců či prodejců gastronomických produktů
- TRENDY 2020
- Ty nejlepší recepty z databáze ReceptyOnLine.cz
- VZDĚLÁVÁNÍ
- ZAJIMAVOSTI